Gyermekfogászat, 1027 Budapest, Margit körút 64/b – I. em. 9. | Hétfő – Péntek 8:00-20:00

Kezdőlap / Szolgáltatások / Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Minél korábban ismerkedik meg a gyermek a fogorvosával, annál kevésbé fog félni tőle

Az első élmény a fogászati rendelőben egy életre szól. Ideális esetben ez egy kellemes első találkozást jelent. Ezért fontos, hogy a gyerekeket már akkor elhozzák a rendelőbe, amikor még nincsen baj. Ilyenkor egy játékos és fájdalommentes fogvizsgálat keretei között lehet ismerkedni a rendelővel és a fehér köpenyes gyermekfogorvossal.

Ha már kialakult valamilyen elváltozás, akkor sincsen baj. Türelemmel és odafigyeléssel minden megoldható. Nálunk a netFOG rendelő gyermekfogászatán a szülő végig bent lehet a kezelőben a gyermekével. Gyermekfogorvosaink pedig nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, legyen szó tejfog töméséről vagy akár eltávolításáról, esetleg gyermekfogszabályozást igénylő kezelésről.

Gyermekfogászatunk a megelőző fogászat területén is élen jár. A barázdazárást az első őrlőfogak áttörése (6-7 éves korban) után érdemes elvégezni. A zománc erősítése céljából fluorbevitelt is alkalmazunk egy speciális készülékkel. Továbbá fogmosásoktatást is tartunk azoknak, akiknél a fogmosás még nem a legtökéletesebb.

Rólunk mondták

Pácienseink képes szöveges formában és videóinterjúkban mondják el tapasztalataikat és véleményüket a Netfog.hu fogorvosi rendelőről.


Rólunk mondták