1027 Budapest, Margit körút 64/b – I. em. 9. | Hétfő – Péntek 8:00-20:00

MUNKATÁRSAINK

Dr. Nádas Ilona

Dr. Nádas Ilona

fogorvos, fog- és szájbetegségek szakorvosa

1981-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1983-ban szereztem meg Fog- és Szájbetegségek szakvizsgámat. 10 évig dolgoztam a Szabolcs utcai kórház fogászati osztályán. 30 éves szakmai gyakorlatom alatt a fogpótlás, soft és sebészeti lézer, implantáció, esztétikai fogászat területén képeztem magam, valamint több éven keresztül külföldön is dolgoztam fogorvosként. Társalgási szinten beszélek angolul.

Dr. Luib Zsolt

Dr. Luib Zsolt

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2013-ban szereztem meg a szakvizsgámat Fogszabályozásból. 7 éven keresztül dolgoztam a Heim Pál Gyermekkórház állcsont-ortopédiai és fogszabályozási osztályán. Folyamatosan továbbképzem magam a fogszabályozás és a fogászat többi területén is. Társalgási szinten beszélek angolul. Rendszeresen veszek részt magyar és külföldi konferenciákon annak érdekében, hogy naprakészen, a szakma legfrissebb ismereteit felhasználva kezelhessem pácienseimet.

Dr. Luib Fruzsina

Dr. Luib Fruzsina

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakvizsgámat fogszabályozásból 2015-ben szereztem. Rezidens éveimet a Heim Pál Gyermekkórház állcsont-ortopédiai és fogszabályozási osztályán töltöttem. Legfőbb érdeklődési területeim a fogszabályozáson kívül az esztétikai fogászat, a gyermekfogászat és a prevenció. Fontos számomra a tudásom folyamatos bővítése, mind magyar, mind külföldi konferenciákon. Célom, hogy a pácienseink, legyenek azok felnőttek, vagy gyerekek, félelem nélkül látogassanak el a rendelőnkbe és egy egészséges, szép mosollyal távozzanak. Angolul és németül beszélek társalgási szinten.

Dr. Forgó Kristóf

Dr. Forgó Kristóf

fogorvos, parodontológus szakorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2019-ben. Ezt követően elvégeztem az egyetem Parodontológiai Klinikáján a parodontológus szakképzést, ahol a páciensek ellátása mellett részt veszek a magyar és külföldi hallgatók oktatásában is. Fő érdeklődési területem az íny- és fogágybetegségek kezelése és az esztétikai fogászat. Társalgási szinten beszélek angolul.

Dr. Karay Orsolya

Dr. Karay Orsolya

fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2019-ben. Rezidens képzésemet 2020 szeptemberében kezdtem az Egyetemi Klinikán, dentoalveoláris sebészet szakirányon. A szájsebészeti beavatkozások mellett az esztétikai fogászat, valamint a fogpótlások készítése is az érdeklődési területeim közé tartoznak. Társalgási szinten beszélek angolul.

Dr. Balogh Orsolya

Dr. Balogh Orsolya

fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2021-ben. Szakmai profilom az esztétikai fogászat és a fogpótlások készítése. Társalgási szinten beszélek angolul, németül és spanyolul.

Kiricsi Katalin

Kiricsi Katalin

fogászati asszisztens

1998-ban fejeztem be az fogászati asszisztens képzést. Alapszinten beszélek angolul.

Varju Krisztina

Varju Krisztina

dentálhigiénikus

2009-ben fejeztem be az fogászati asszisztens képzést és 2010-ben a dentálhigiénikusi iskolát. Alapszinten beszélek angolul.

Németh Alexandra

Németh Alexandra

dentálhigiénikus

2014-ben fejeztem be az fogászati asszisztens képzést és 2017-ben a dentálhigiénikusi iskolát. Alapszinten beszélek angolul.

Ordasi Regina

Ordasi Regina

dentálhigénikus

2020-ban fejeztem be a fogászati asszisztens képzésemet, 2021-ben pedig dentálhigiénikus lettem. Társalgási szinten beszélek angolul és németül.

Bagin Sára

Bagin Sára

fogászati asszisztens

2022-ben fejeztem be a fogászati asszisztens képzésemet. Társalgási szinten beszélek angolul.