1027 Budapest, Margit körút 64/b – I. em. 9. | Hétfő – Péntek 8:00-20:00

Páciens vélemények

vajoczki-rita-paciens

„10 éve már részt vettem egy fogszabályozó kezelésen. Egy idő után azonban fogaim visszaálltak régi helyükre. Ezzel a problémával kerestem fel Dr. Luib Zsoltot a Netfog Fogorvosi Rendelőben. Rendkívül jó szakember, az asszisztensek pedig nagyon kedvesek. A kezelés előtt teljeskörű felvilágosítást kaptam, és a beavatkozások alkalmával is folyamatosan tájékoztattak fogaim állapotáról. Jó hangulatban teltek a rendelőben tett látogatásaim, rengeteget nevettünk. A végeredmény felülmúlta várakozásaimat és Zsolt a fogszabályozás legmodernebb eszközeivel arról is gondoskodott, hogy fogaim soha többet ne tudjanak elmozdulni. Gyönyörű lett a mosolyom és a szaktudásnak hála ez már örökre így is marad! Köszönöm szépen.”

Vajóczki Rita

Felnőtt fogszabályozás

deak-domonkos-zsanett-paciens

„Hivatalosan is szeretném bejelenteni, hogy ezennel megtaláltam a kedvenc fogászatomat! Éjszakai (kivehető) fogszabályzót készíttettem Dr. Luib Zsoltnál. Nem rövid fogszabályzós múltamra való tekintettel egy hosszú hónapokig, akár évekig is elnyúló kezelésre számítottam. Ezzel szemben már a legelső állítás is azonnali, szép eredményt hozott, ezzel együtt rögtön meg is győztek egy retainer (a fogaimat helyben tartó sín) ragasztásáról, amivel megspórolhatom a rendszeres újraállítást, és az extra kiadásokat. Ebből is egyértelműen kiderült számomra, hogy itt a hatékonyság a cél. Emellett extrém barátságos mindenki, hihetetlenül kedves, családias közeg fogad minden alkalommal. Ráadásul kisbabámmal érkeztem a rendelőbe, és ezzel kapcsolatban is maximális segítőkészséget tapasztaltam. A rendelő tiszta, könnyen megközelíthető és a lokáció ellenére nem túlárazott. Meg kell még említenem, hogy életem legkellemesebb fogkőszedésén vagyok túl, én, aki erre egyébként annyira érzékeny vagyok, hogy máshol még érzéstelenítő injekciót is kértem előtte. Már a férjem is ide jár kezelésre. Szívből ajánlom őket mindenkinek, szuper csapat, csak így tovább!”

Deák-Domonkos Zsanett

Felnőtt fogszabályozás

nemeth-alexandra-paciens

„Fogászati asszisztensként testközelből volt alkalmam megismerni Dr. Luib Zsolt munkáját. Már régóta szerettem volna feltetetni fogszabályzót és nagyon tetszett Zsolt precizitása és lelkiismeretessége, amit a rendelői munka során tanúsított. Így végül őt választottam a kezelőorvosomnak. Most hogy már túl vagyok a beavatkozáson és a fogaim gyönyörű szépek lettek, bátran merem ajánlani mindenkinek a Doktor urat és a Netfog Rendelőt. Köszönöm a fogszabit!”

Németh Alexandra

Felnőtt fogszabályozás

boros-szabolcs-paciens

„A fogászati beavatkozással most végeztünk a Netfog Fogorvosi Rendelőben egy hosszabb és összetettebb kezelést követően. Több lépésben zajlott a fogaim korrekciója. Először felső, majd alsó láthatatlan fogszabályzót kaptam. Végül pedig egy 5 koronából álló hidat készített nekem Dr. Luib Zsolt. Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkával és a végeredménnyel. A későbbiekben is ezt a rendelőt fogom választani!”

Boros Szabolcs

Felnőtt fogszabályozás

dr-scheiber-dora-paciens

„Felnőttként nagyon nehezen szántam rá magam újra a fogszabályozásra. Főként azok után, hogy 16 éves koromban már túlestem állandó fogszabályzó viselésen, azonban terhességeket követően visszaállt a korábbi torlódás. Trükkös módon magam is, gyermekgyógyászként, betegeim szülein néztem a felnőtteken végzett fogszabályozás eredményességét. Így jutottam el a Netfog Fogorvosi Rendelőbe. 1,5 év szabályozást követően, 1 év távlatából kimondhatom, hogy az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok.”

Dr. Scheiber Dóra

Felnőtt fogszabályozás

ignacz-gabor-paciens

„Már az első alkalommal nagyon tetszett Dr. Luib Zsolt hozzáállása és közvetlensége. A Netfog Fogászat nagyon jól felszerelt és az ott dolgozó fogászati asszisztensek pedig nagyon kedvesek. Mindig figyelnek a páciensekre. Több éve, a fogszabályozó kezelésem kezdete óta, járok már a II. kerületi fogorvosi rendelőbe. A csapat mindig nagyon jó kedvű és türelmes. A kezelések teljesen fájdalommentesnek mondhatók. Mindig a páciens van a középpontban. Az összes fogászati beavatkozás után elégedetten távoztam. Kívánok mindenkinek sok felhőtlen mosolyt!”

Ignácz Gábor

Felnőtt fogszabályozás

csanyi-judit-paciens

„10 éve járunk már Dr. Luib Zsolthoz kezelésre. Fogszabályozással kezdtük. Először a férjem, majd a kisfiam és végül én is. Azóta is felkeressük kisebb nagyobb problémákkal. Nemsokára a fiatalabb gyermekemnek is lesz fogszabályzója. Maximálisan meg vagyunk elégedve a Doktor úrral mind szakmailag, mind emberileg. Köszönjük az egész család nevében, hogy ilyen jó fogászatra járhatunk.”

Csányi Judit és családja

Felnőtt és gyermek fogszabályozás

dr-laudon-dalma-paciens

„A Doktor úrral, Dr. Luib Zsolttal akkor találkoztam először, amikor sürgős fogászati beavatkozásra volt szükségem egy fájós fog miatt. Azóta már egy jó pár év eltelt, de fogorvost nem változtattam és nem is tervezek, mert annyira elégedett vagyok a munkájával. Mivel rettegek a fájdalomtól, fontos volt számomra, hogy a kezelések fájdalommentesek legyenek. Továbbá még soha nem kellett visszatérnem hozzá rosszul sikerült munka miatt. Ezek miatt nekem maximálisan megéri, hogy a páciense maradjak!”

Dr. Laudon Dalma

Esztétikus fogtömés

ignacz-gabor-paciens

”Egy kolléganőm ajánlására kerültem a Netfog Fogorvosi Rendelőbe, a 2. kerületben. Gondoltam kipróbálom ezt a csapatot is. Kellemesen csalódtam abban, hogy a kezelés valóban a gyógyításról szól és nem arról, hogy minél drágább legyen. A fogorvosok és az asszisztensek is nagyon figyelmesek, a kezelések fájdalommentesek, mindenki nagyon kedves és ügyes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Durmus Yusuf

Esztétikus fogtömés

dudas-levente-paciens

„Végre egy olyan fogorvosi rendelő, ahova szívesen járok. Szuper módon felszerelt, teljesen 21. századi fogászat. A gépi gyökérkezelő eszközzel végzett beavatkozás megmentette a fogamat. Az utána elkészített cirkónium koronától pedig az eredeti szépségét is visszanyerte. Ezen felül csak hab a tortán, hogy az itt dolgozók kedvessége még a beavatkozások kellemetlenségét is feledtetik a pácienssel. Köszönöm Doktornő a fájdalommentes kezelést!”

Dudás Levente

Gyökérkezelés, fogkorona és foghíd

kormos-orsolya-paciens

„Már 10 éve járunk Dr. Luib Zsolthoz a párommal a 2. kerületi fogorvosi rendelőjébe. Maximálisan meg vagyunk elégedve a Netfog Fogorvosi Rendelő szolgáltatásainak színvonalával, a személyzet páciensekhez való hozzáállásával és profizmusával. Bármikor egy hirtelen felmerülő problémával is rögtön tudnak fogadni. Ajánlottam már több ismerősömnek és családtagomnak is ezt a fájdalommentes fogászatot. A bátyám is ebben a rendelőben hozatta helyre a teljes fogsorát.”

Kormos Orsolya

Inlay, onlay fogbetét

borgulya-monika-paciens

„Egy ismerősöm ajánlására választottam a Netfog Fogorvosi Rendelőt a fiam fogszabályozásához. Miután az ő kezelése sikeresen lezárult, én is megvizsgáltattam a fogaim. Személyre szabott kezelési tervet kaptam, ami minden problémámra megoldást kínált. Barátságos, közvetlen hangulatú és fájdalommentes kezelések vártak rám, egy modern és igényes környezetben. Magas színvonalon és rövid idő alatt valósították meg a kezelési tervet. Köszönöm, hogy újra felszabadultan tudok mosolyogni!”

Borgulya Mónika

Kivehető fogpólás

boldog-istvan-paciens

„Korrekt felkészültség, előkészítés és a precíz megvalósítás. Mindez fájdalommentesen. Már a rendelő megjelenése és felszereltsége is sejtette az előbb említett szempontokat. Minden számítógépesen koordinálva az időpont kiértesítésétől kezdve, a panoráma röntgen elkészítésén át az egész kezelés alatt. Köszönöm.”

Boldog István

Kivehető fogpótlás

antali-judit-paciens

„Több mint 10 éve ismerem már Dr. Luib Zsoltot. Igényes, megbízható munkájához kollégáiban is megfelelő szakértőkre talált. Rajtam kívül férjem, fiam és az ő párja is régóta a Netfog Fogorvosi Rendelőbe járnak. A csapat szakmai felkészültsége, kedvessége és közvetlensége biztosítja jó kapcsolatunkat. Köszömöm kiváló munkájukat!”

Antali Judit

Kivehető fogpótlás

szabo-ernone-paciens

„Dr. Luib Zsolt szakértelme és udvariassága figyelemre méltó. Idős asszony vagyok, szégyellem bevallani, de mindig féltem a fogászati kezeléstől. Dr. Luib Zsolt fogorvost, és a Budapest 2-ik kerületi Netfog Fogorvosi Rendelőt, a nászasszonyom ajánlotta. Az első fogászati kezelés előtt arra gondoltam, hogy majd én meglátom, hogy nem is annyira tökéletes minden, mit ahogy azt nekem elmondták. Nagyon meglepődtem, mert már rögtön családias légkör fogadott, ahogy beléptem a fogászatra. Majd beültem a fogorvosi székbe és perceken belül beszéltem és nevetgéltem. Olyan empátiával kezelt a Doktor úr, hogy másodszor már félelem nélkül mentem, mert tudtam, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes lesz. Otthon éreztem magam és nem a fogorvosnál. Szakértelme, empátiás készsége és a páciensekkel való bánásmódja alapján mindenkinek ajánlom!”

Szabó Ernőné

Kivehető fogpólás

fekete-balazs-paciens

„Nekem eddig a fogorvosi kezelések hallatán a rémisztő fúróhangok és a fájdalmas felkiáltások jutottak eszembe, de a Netfog Fogorvosi Rendelő csapatával egy új dimenzió nyílt meg számomra, és ezeket a múltból kísértő érzéseimet a „mikor mehetek újra” és a „de szeretek ide járni” gondolatok váltották fel. Sosem gondoltam volna, de a kb. másfél éves kezelésem (foghúzás, fogszabályzás, csontpótlás, implantátum behelyezés, foghíd és fogpótlás készítése és fogfehérítés) minden egyes alkalmával fájdalom nélkül, elégedett páciensként, nagyon jó hangulatban hagytam el a 2. kerületi rendelőt. 2018. májusban kezdtük el a jól megtervezett és bonyolult kezelést. Dr. Luib Zsolt megmondta, hogy milyen lesz a végeredmény 2019. év végére, amiben csak bízni tudtam, de szaktudása meghozta az eredményt, és végül 100% elégedettséggel és sikerrel fejeztük be a kezelést.”

Fekete Balázs

Implantáció

liszl-kovacs-andrea-paciens

„Alsó foghidat szerettem volna csináltatni, ezért érkeztem a budapesti Netfog Fogorvosi Rendelőbe. Kezelőorvosom, Dr. Luib Fruzsina rátermettségének köszönhetően a teljes kezelés mindössze 10 napot vett igénybe. A fogak és a koronák tökéletesek lettek. Ráadásul az egész beavatkozás alatt nagyon kellemes volt a hangulat. Végig törődtek azzal, hogy jól érezzem magam és azzal is, hogy teljesen fájdalommentesen végezzék a kezelést. A fogászatot az interneten találtam. Tetszett a weboldal és a 2. kerületi helyszín is közel volt nekem. A rendelőt szívből ajánlom mindenkinek. Itt biztosan családias környezetben fogják kezelni. Nagyon köszönöm.”

Liszl-Kovács Andrea

Fogkorona és foghíd