RENDELŐNK

Bejelentkezés: +36 1 613 3453
Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b 1. em. 9
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 10:00 – 20:00
E-mail:

Megközelíthetőség:
A 4-es 6-os Mechwart liget és Széna tér villamos megállói között található a rendelő.

Parkolási lehetőség:

A rendelő környékén az utcán a parkolás fizetős. Amennyiben az utcán való parkolást választják, kérjük a parkolóautomatánál történő fizetés esetén kalkulálják bele a rendelésben előforduló esetleges csúszást is. Megértésüket köszönjük!

A következő parkolóházákat ajánljuk:

Itt a Netfog Fogorvosi Rendelőben arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy tapasztalt orvosaink magas színvonalú ellátást tudnak nyújtani a fogorvoslás minden szakterületén. Legyen szó implantátum behelyezéséről, fogszabályozásról vagy esztétikai fogászati beavatkozásról. Munkájukat a legmodernebb technika, profi asszisztensek, dentálhigiénikusok és recepciósok teszik gördülékennyé. Mielőtt eljön, tegyen virtuális sétát rendelőnkben!

Nézze meg a fogszabályozásról szóló kisfilmünket!

Rugalmas időbeosztással dolgozunk, ami lehetővé teszi, hogy elfoglalt vendégeink is el tudjanak jönni a kezelésekre. Számunkra az a legfontosabb, hogy betegeinknek kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk és a kezelés végeztével elégedetten távozzanak rendelőnkből.

Rólunk mondták

Pácienseink képes szöveges formában és videóinterjúkban mondják el tapasztalataikat és véleményüket a Netfog.hu fogorvosi rendelőről.


Rólunk mondták