Legyen szó általános fogorvosi vizsgálatról, tervezett vagy akár sürgősségi fogászati beavatkozásról – az emberek zöme még mindig alaptalan hiedelmekkel és félelmekkel érkezik a fogorvosi rendelőbe. A Budapest 2. kerületi fogorvosi rendelőnkben célul tűztük ki, hogy a magas színvonalú ellátás mellett olyan körülményeket teremtsünk, ahol pácienseink maximális komfortérzet mellett vehetik igénybe fogászati szolgáltatásainkat. Továbbá azt is célul tűztük ki, hogy a Netfog Fogászat lesz Budapest legjobb fogorvosi rendelője ahol mindenki megtalálja a számára legjobb fogorvost.

Véleményünk szerint az alábbi 3 kulcsfontosságú szempontnak kell megfelelnie egy ideális fogorvosi rendelőnek.

1# A páciensközpontú fogászati rendelő

A Budapest 2. kerületi fogászati rendelőnkben dolgozó kollégák egytől-egyig hivatásként tekintenek szakmájukra. Emberközpontú természetüknél fogva nem csak a pácienseink fogászati problémáit akarják megoldani, hanem szívből jövő barátsággal fogadják őket az első találkozástól kezdve a kezeléseken át, egészen a későbbi, esetleges kontrollokig. A visszajelzések pedig azt igazolják, hogy ez a közvetlen, barátságos és segítőkész hozzáállás nagyon sokat jelent a hozzánk forduló embereknek. Pácienseink gyakran mondják, hogy úgy járnak hozzánk, mintha egy jó barátjukhoz látogatnának el és az itt töltött idő alatt úgy érzik, végig ők vannak a középpontban.

Csányi Judit a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

„10 éve járunk már Dr. Luib Zsolthoz kezelésre. Fogszabályozással kezdtük. Először a férjem, majd a kisfiam és végül én is. Azóta is felkeressük kisebb nagyobb problémákkal. Nemsokára a fiatalabb gyermekemnek is lesz fogszabályzója. Maximálisan meg vagyunk elégedve a Doktor úrral mind szakmailag, mind emberileg. Köszönjük az egész család nevében, hogy ilyen jó fogászatra járhatunk.”

Csányi Judit

2# Szolgáltatás-specifikus fogászati kezelés a 2. kerületben

Tudjuk, hogy az egészséges fogazat a minőségi élet egyik kulcsa, a társas érintkezések fontos eszköze. A hiányos, rossz állapotú fogazat mind egészségügyi, mind esztétikai szempontból nagy jelentőséggel bír, komoly étkezési, életminőségbeli problémákat is okozhat. Fogorvosi rendelőnk munkatársai éppen ezért minden felkeresést felelősségteljes megbízásként kezelnek. Budapest 2. kerületi fogorvosi rendelőnk úgy épül fel, hogy a pácienseket minden szolgáltatás esetében az arra specializálódott kolléga várja. Fogorvosaink folyamatos elméleti és gyakorlati képzésekkel bővítik szakmai tudásukat, így tudjuk garantálni a lehető legjobb minőséget és segítünk Önnek, hogy elképzelései valóra váljanak.

Érzéstelenítő zselé ínyre és nyálkahártyára
Érzéstelenítő zselé ínyre és nyálkahártyára

3# Fájdalommentes fogászat

A fogászati beavatkozásoknak – legyen szó foghúzásról, fogpótlásról vagy éppen implantátum behelyezésről – egyáltalán nem természetes velejárója a fájdalom. Bármilyen fogászati kezelésre legyen is szüksége pácienseinknek, Budapest 2. kerületi fogászati rendelőnk a fájdalommentes fogászat elveire épül. Kezeléseink a megfelelő előkészítés és az akár több lépcsős érzéstelenítésnek hála teljesen fájdalommentesek, így Önnek csak a kifogástalan eredményre kell koncentrálnia.

Szeretne Ön is egy emberközpontú, specializálódott fogorvosokkal rendelkező, fájdalommentes fogorvosi rendelőhöz fordulni fogászati problémáival? Tekintse meg legjobb fogorvosainkat és válassza a Budapest 2. kerületi fogászatunkat, a Netfog Fogorvosi Rendelőt! Kattintson az alábbi gombra és kérjen időpontot elérhetőségeink egyikén!