A minőségi, boldog élet egyik elengedhetetlen része a megfelelő szájhigiénia és az egészséges, szép fogazat. Családbarát gyermekfogászatunk éppen ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy – felnőtt pácienseink mellett – már a legkisebbek is otthonosan, komfortosan érezzék magukat ahelyett, hogy reszketnének a fogorvos gondolatától.

Rendelőnk az egész család fogászati szakértője.

Gyermekfogászat is vagyunk, imádjuk a gyermekeket, kollégáink könnyen megtalálják velük a közös hangot. A felnőttek mellett szeretettel várjuk a kisebb és nagyobb gyermekeket is. Érdemes évente a legkisebbeknek is ellátogatniuk egy alapos ellenörző vizsgálatra, hogy időben kiderüljön, ha gond van. A problémákat időben felismerve sokkal könnyebben és kíméletesebben orvosolhatók.

A kihúzott fogakhoz cuki tartókat adunk ajándékba.

Tudjuk, hogy az egyik legijesztőbb fogászati beavatkozás – gyermek- és felnőttkorban egyaránt – a foghúzás. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor mégsem lehet megkerülni. Sokat segíthet azonban a gyermekek megfelelő felkészítése, melynek részét képezi, hogy a kicsi már a beavatkozás előtt is – akár több alkalommal – megforduljon gyermekfogászatunkon és találkozzon a fogorvosával. Egy-két rutinvizsgálat segít oldani a feszültséget, együttműködővé teszi a gyerekeket, akik megszokják a környezetet és az azzal járó hang- és szaghatásokat. Megismerkedhetnek az eszközökkel, így azok később semmilyen félelmet nem keltenek majd bennük.

Ajándék játékok gyermekfogászati kezeléshez Színes fogtartó dobozok kihúzott fogaknak
Ajándék játékok gyermekfogászati kezeléshez Színes fogtartó dobozok kihúzott fogaknak

A bátor gyerekek apró játékokat kapnak ajándékba.

A szülők és a gyermekek számára is nagy megkönnyebbülés, ha már túl vagyunk a szükséges beavatkozáson. Az esetleges megpróbáltatások pedig gyorsan feledésbe merülnek, amikor – az egészséges fogak mellett – a bátor lurkók egy kedves ajándékkal távozhatnak gyermekfogászatunkról.

Fogorvosi rendelőnkben rendelőnkben gyermek fogszabályozásra is van lehetőség.

Fogszabályozó szakorvos kolléganőnk és kollégánk örömmel áll az Önök rendelkezésére bármilyen kérdésük legyen is. A konzultációtól elkezdve egészen az optimális fogszabályzó készülék kiválasztásáig.

A gyerekeknél is különös figyelmet fordítunk a fájdalommentességre.

Kiváló szakképzettséggel és sokrétű tapasztalattal rendelkező gyermekfogorvosaink a modern technológiák ismerete és a korszerű anyagok használata révén garantálják a magas színvonalú, fájdalommentes gyermekfogászati ellátást. A gyerekek esetében kiemelten törekszünk arra, hogy mindig a lehetőségek szerinti legkisebb kellemetlenséggel járó kezelést alkalmazzuk. Akár többlépcsős érzéstelenítést és érzéstelenítő zselét is használunk, hogy még a szuri se legyen kellemetlen a kicsik számára.

Eltökélten hisszük, hogy a nyugodt és kényelmes környezetben igénybe vehető professzionális gyermekfogászati kezelés sokkal gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást biztosít. Éppen ezért modern fogászati eszközökkel felszerelt gyermekfogászatunkon családbarát környezetben várjuk kicsi és nagy pácienseinket.

Gyermeke mikor járt utoljára fogászati ellenőrző vizsgálaton?

Panasz esetén, vagy legkésőbb évente érdemes ellátogatnia gyermekével egy ellenörző vizsgálatra. Válassza ehhez a Budapest 2. kerületi gyermekfogászatunkat, a Netfog Fogorvosi Rendelőt! Kattintson az alábbi gombra és kérjen időpontot elérhetőségeink egyikén!