Munkatársak

Dr. Nádas IlonaDr. Nádas Ilona
fogorvos, fog- és szájbetegségek szakorvosa

1981-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1983-ban szereztem meg Fog- és Szájbetegségek szakvizsgámat. 10 évig dolgoztam a Szabolcs utcai kórház fogászati osztályán. 30 éves szakmai gyakorlatom alatt a fogpótlás, soft és sebészeti lézer, implantáció, esztétikai fogászat területén képeztem magam, valamint több éven keresztül külföldön is dolgoztam fogorvosként. Társalgási szinten beszélek angolul.

Dr. Luib ZsoltDr. Luib Zsolt
fogorvos, fogszabályozó szakorvos

2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2013-ban szereztem meg a szakvizsgámat Fogszabályozásból. 7 éven keresztül dolgoztam a Heim Pál Gyermekkórház állcsont-ortopédiai és fogszabályozási osztályán. Folyamatosan továbbképzem magam a fogszabályozás és a fogászat többi területén is. Társalgási szinten beszélek angolul. Rendszeresen veszek részt magyar és külföldi konferenciákon annak érdekében, hogy naprakészen, a szakma legfrissebb ismereteit felhasználva kezelhessem pácienseimet.

Dr. Luib FruzsinaDr. Luib Fruzsina
fogorvos, fogszabályozó szakorvos

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakvizsgámat fogszabályozásból 2015-ben szereztem. Rezidens éveimet a Heim Pál Gyermekkórház állcsont-ortopédiai és fogszabályozási osztályán töltöttem. Legfőbb érdeklődési területeim a fogszabályozáson kívül az esztétikai fogászat, a gyermekfogászat és a prevenció. Fontos számomra a tudásom folyamatos bővítése, mind magyar, mind külföldi konferenciákon. Célom, hogy a pácienseink, legyenek azok felnőttek, vagy gyerekek, félelem nélkül látogassanak el a rendelőnkbe és egy egészséges, szép mosollyal távozzanak. Angolul és németül beszélek társalgási szinten.

Dr. Gszelman FerencDr. Gszelman Ferenc
fogorvos, szájsebész szakorvos

2009-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakvizsgámat szájsebészetből 2014-ben szereztem meg. 6 évig dolgoztam a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályán. Főbb specialitásom az implantálás, a csontpótlás és a különböző szájsebészeti műtétek. A folyamatos szakmai fejlődés miatt fontosnak tartom a tudásom bővítését. Angolul és németül is beszélek társalgási szinten.

Rólunk mondták

Pácienseink képes szöveges formában és videóinterjúkban mondják el tapasztalataikat és véleményüket a Netfog.hu fogorvosi rendelőről.


Rólunk mondták